gevelreclamemakers-verlichte-gevelreclame-utrecht-offerte-aanvragen@2x

Lichtreclame in Breda

Kies voor professionele lichtreclame in Breda. Onze gevelreclame met verlichting is de beste keuze om op te vallen, de uitstraling te professionaliseren en om daar voordelig, zuinig en milieuvriendelijk gebruik van te maken. Bovendien hebben we een eigen ontwerpstudio en assembleren en monteren we zelf. Onze specialisten zijn benieuwd naar waar jij precies naar op zoek bent.

  • 25+ jaar ervaring

  • Specialist in lichtreclame

  • Eigen vakmensen, ontwerpstudio, assemblage en montage

Ontdek hoe werkt het
Gevelreclamemakers verlichte gevelreclame lichtbak led
Gevelreclamemakers verlichte gevelreclame lichtbak led

Zuinige LED-verlichting

De lichtreclame in Breda helpt je op te vallen en verbetert de uitstraling van de winkel, het kantoor of een ander bedrijfspand. Aan de andere kant is het belangrijk om kritisch te kijken naar bijvoorbeeld het energieverbruik. Je wilt voorkomen dat je de verlichting moet uitschakelen, omdat de kosten anders te hoog oplopen.

Daarom gebruiken we standaard zeer zuinige LED-verlichting. Er is maar weinig vermogen (Watt) nodig om toch tot een hoge lichtopbrengst te komen. Dat komt door de LED-lampen die we gebruiken, net als door de manier waarop we het armatuur kiezen en plaatsen. Je profiteert van maximale lichtopbrengst bij minimale stroomkosten. Bovendien ben je daarmee dus heel duurzaam bezig.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen
Vrijblijvend offerte aanvragen

Van ontwerp tot assemblage en montage

We zijn gespecialiseerd in zowel het ontwerp, in de assemblage en daarna in de montage. Pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp gaan we daarmee aan de slag, door de onderdelen te bestellen. Die assembleren we voor je, uiteraard met aandacht voor alles wat er belangrijk is. Ons team voor de montage maakt een afspraak en komt bij je langs. We werken de aansluitingen netjes voor je weg, voor een professioneel resultaat met de lichtreclame waar jij van droomt.

Gevelreclamemakers verlichte gevelreclame lichtbak led

Verlichte gevelreclame

De verlichte gevelreclame levert een aantal belangrijke voordelen op:

  • Professionele uitstraling
  • Flexibele mogelijkheden
  • Veiliger rondom het gebouw
  • Energiezuinige oplossing

Dus zoek je een oplossing om de uitstraling van jouw bedrijf te verbeteren en meteen te profiteren van alle andere voordelen? Wij adviseren je graag over de lichtreclame in Breda die we voor je kunnen aanbrengen, en hoe andere bedrijven daar gebruik van maken.

Specialist voor lichtreclame in Breda

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we jouw specialist in lichtreclame. Dat betekent dat we je daarmee uitstekend van dienst kunnen zijn, inclusief het assembleren en vervolgens het monteren op locatie. Dus wil je zeker weten dat alles goed wordt aangesloten, om daar jarenlang gebruik van te maken? Stel ons je vragen over lichtreclame in Breda, dan vertellen onze specialisten je graag meer over hoe je daar op jouw pand gebruik van kunt maken.

Offerte verlichte gevelreclame aanvragen