gevelreclamemakers-verlichte-gevelreclame-utrecht-offerte-aanvragen@2x

Lichtreclame in Groeningen

Ervaar de voordelen van professionele lichtreclame in Groningen. Wij zijn sterk in gevelreclame met verlichting, bijvoorbeeld voor jouw logo, bedrijfsnaam of de slogan die je extra aandacht wilt geven. Je valt voortaan zowel overdag als ’s avonds op. En je kiest voor professionalisering van de uitstraling, dankzij de hoogwaardige materialen en gelijkmatige LED-verlichting waar we mee werken.

  • 25+ jaar ervaring

  • Specialist in lichtreclame

  • Eigen vakmensen, ontwerpstudio, assemblage en montage

Ontdek hoe werkt het
Gevelreclamemakers verlichte gevelreclame lichtbak led
Gevelreclamemakers verlichte gevelreclame lichtbak led

Zuinige LED-verlichting

De LED-verlichting die we gebruiken voor jouw lichtreclame in Groningen is standaard zeer energiezuinig. Het is een belangrijk uitgangspunt van onze toepassingen, om de gebruikskosten beperkt te houden.

We houden hier al rekening mee bij het ontwerp, tijdens de assemblage en natuurlijk bij de montage. Dankzij zuinige LED-lampen en de juiste armaturen houden we het energieverbruik laag. Andersom kun je rekenen op de hoogste lichtopbrengst mogelijk, ondanks het lage wattage dat daarvoor nodig is. Dat betekent dat je enorm opvalt met de lichtreclame. Klanten weten je makkelijker te vinden, herkennen je al van afstand en voelen het vertrouwen van een professionele uitstraling van het pand.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Offerte aanvragen
Vrijblijvend offerte aanvragen

Van ontwerp tot assemblage en montage

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring met lichtreclame in Groningen en kunnen je van A tot Z van dienst zijn. Wij weten wat er allemaal belangrijk is en hoe we ervoor zorgen dat jij daar optimaal gebruik van maakt.

Dat begint bij het ontwerp, gewoon bij ons in de eigen ontwerpstudio. Onze grafisch ontwerpers zijn benieuwd naar wat je in gedachten hebt en waarbij we je kunnen helpen. Daarmee gaan we aan de slag, om je zo snel mogelijk de eerste schetsen te laten zien.

Gevelreclamemakers verlichte gevelreclame lichtbak led

Verlichte gevelreclame

Wij weten hoe verlichte gevelreclame werkt en hoe je daarmee de juiste aandacht trekt. Dus zoek je naar advies of ben je benieuwd hoe andere van onze klanten gebruik maken van de lichtreclame in Groningen? We laten je het graag zien. Dus heb je daarmee nog geen ervaring, maar wil je het wel meteen goed doen? Dat is waar we sterk in zijn.

Specialist voor lichtreclame in Groningen

We zijn jouw specialist om gevelreclame te laten plaatsen, natuurlijk inclusief verlichting. Zo val je zowel overdag als ’s avonds goed op, en zorg je voor een gevoel van vertrouwen bij klanten en anderen die jou bezoeken.

Offerte verlichte gevelreclame aanvragen